لیست اختراعات مرضيه نوري
وسيله اختراع شده توسط اين تيم، وسيله اي است كه براي تسهيل و كم كردن زمان عمل كاشت مو به كار مي رود. كاشت مو عملي است كه معمولا براي مرداني كه دچار طاسي با الگوي مردانه Male pattern baldness هستند استفاده مي شود. امروزه براي انجام اين عمل، از پوست قسمتي از سر كه به هورمون هاي مردانه حساس نيست و دچار ريزش نمي شود، يعني قسمت پس سري occipital به عنوان دهنده Donor استفاده مي شود يعني از قسمت پس سري پوست همراه با مو جدا مي شود، موها طبق تكنيك هاي مختلفي براي پيوند به قسمت هايي كه دچار ريزش شده اند، كه اغلب قسمت پيشاني (Frontal) هستند، آماده مي شوند، و سپس به محل هايي كه دچار ريزش مو شده اند پيوند زده مي شوند. براي كاشت فوليكول هاي مو، بايد گرافت هاي جدا شده از پس سر به قطعات ريز حاوي 1، 2 يا 4 فوليكول مو تقسيم شوند. اين كار براياين است كه براي كاشت مو در قسمت خط رويش مو (جلوترين نقطه اي كه موهاي كاشته شده در پيشاني از آن شروع مي شوند) بايد از كاشت قطعات حاوي 1 فوليكول استفاده شود، و براي كاشت مو در قسمت هاي عقب تر بايد به ترتيب از قطعات حاوي 2 و 4 فوليكول استفاده شود. به اين ترتيب ، الگوي طبيعي رويش موهاي سر تقليد مي شود. در شيوه فعلي، هر گرافت بايد توسط بيستوري به قطعات كوچك تر تقسيم شود . براي اين كار، گرافت را از مايع فيزيولوژيك خارج مي كنند و آن را روي يك قطعه چوبي استريل (كه نبايد ليز باشد و بايد پوست رانگه دارد) قرار مي دهند. سپس با زير ذره بين (spectacle) گرافت را با استفاده از اسكالپل (scalpel) به قطعات كوچك تر تقسيم مي كنند. هر قطعه بايد 1، 2 يا 4 فوليكول مو داشته باشد. تيغه هاي اسكالپل بايد به مرات تعويض شوند، زيرا به سرعت كند مي شوند و در صورت تعويض نشدن، كندي آنها به جاي برش بين فوليكول هاي مو باعث له كردن فوليكول ها و آسيب به آنها مي شود.
قالبگيري دوراني (Rotomolding)، يكي از روشهاي خاص شكل دهي پلاستيكها بوده و فرآيند آن تفاوتهاي بسياري با روشهاي ديگر قالبگيري پلاستيكها دارد. در اين روش برخلاف روشهاي ديگر نظير اكسترژن و تزريق هيچگونه فشار خارجي در طي فرآيند شكل دهي به مواد ارد نمي گردد و مراحل مختلف حرارت دهي، ذوب، شكل دهي و خنك كاري همگي در داخل قالب انجام مي گيرد. سيكل زماني توليد قطعات در اين فرآيند بالا مي باشد. به عبارت ديگر مواد مدت زمان زيادي را در دماهاي بالا براي تبديل شدن به قطعه نهايي سپري مي كنند. قطعات نهايي كه با استفاده از اين روش توليد مي شوند، به دليل ماهيت دوراني آن، در معرض گرما و اكسيژن وافر مي باشند. لذا به علت وقوع اكسيداسيون حرارتي بعد از سچري شدن مدت زمان معين، پلي اتيلن به حالت ترد (Brittle) درآمده و به تبع آن خواص مكانيكي قطعه نهايي به مقدار قابل ملاحظه اي كاهش مي يابد. اين پديده مي تواند طول عمر قطعه نهايي را كاهش دهد. بنابراين ضروري است براي محافظت از اكسيداسيون و تخريب پليمر در قالبگيري دوراني، آنتي اكسيدانهاي مناسبي در فرمولاسيون افزودني ها در نظر گرفته شود و در حين فرايند توليد پليمر با آن كامپاند گردد. پايداركننده هاي نوري نقش به سزايي در جلوگيري از تخريب نوري پليمرها داشته و طول عمر آنها را به مقدار قابل ملاحظه اي افزايش مي دهند. اين پايداركننده ها تركيبات شيميايي مي باشند كه قادرند با استفاده از فرآيندهاي فيزيكي شيميايي جلي تخريب پليمر را گرفته و موجب افزايش پايداري نوري آن گردند. كلمات كليدي: Antioxidant - hermal stability - Rotational molding
اين دستگاه قابليت ضبط يك ليد نوار قلب را با وزن سبك از روي قفسه سينه به مدت طولاني دارد. در ضمن مقاوم به آب است.
دستگاه گزارش گيري قند خون با تكنولوژي GSM دستگاه هاي قبلي اطلاعات را فقط در خود ذخيره كرده و براي گزارش گيري از بيماران حتما بايد به پزشك مراجعه مي كرد و تحت نظر پزشك قرار مي گرفتند و اگر مشكلي براي بيمار پيش مي آمد و كسي كنارش نبود هيچ كس از حال بيمار خبردار نمي شد. ابتدا PCB را طراحي كرده و بعد از زدن PCB و كارهاي CNC قطعات الكترونيكي را آورده و بر روي جاي خود كه روي PCB مشخص شده است مي گذاريم و با زدن كمي قلع قطعات در جاي خود محكم شده و ثابت مي ماند بعد از آن با يك پور گرامر ميكرو را پرو گرام كرده و برنامه را داخل آن ذخيره كرده سوزن دستگاه قند خون را وارد دستگاه كرده و نياز است سوزن وارد پوست شود و با خون ارتباط پيدا كند همين امر باعث مي شود ميزان قند خون بر روي يك LED نمايان شود به محض اينكه اين دستگاه با خون فرد بيمار برخورد داشته باشد قند خون را گرفته و هر يك ساعت يكبار گرفته مي شود و اطلاعات از ميكرو به قسمت برد موبايل فرستاده مي شود و توسط يك سيم كارت به صورت SMS و MMS به مركز با خانواده و پزشك معالج ارسال مي شود.
موارد یافت شده: 5